[Vídeo][La Ciutat] Lorena Grau (AVAH): “El suport psicològic és molt necessari per enfrontar-se a la malaltia”

Avui a La Ciutat hem parlat amb Lorena Grau, neuropsicòloga de l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital. Aquesta entitat dóna suport a les persones afectades per Alzheimer i altres tipus de demències i als seus familiars. L’AVAH atén entre 30 i 40 de persones habitualment, fa atenció psicològica personalitzada i grupal i també xerrades de tot tipus. L’ objectiu és ajudar a aquestes persones a gestionar tot el que implica la malaltia i poder tirar endavant amb les eines necessàries per fer aquest camí el millor possible, tot i al dificultat.

Le demències cada dia afecten a persones més joves, en alguns casos per sota dels 60 anys. Tenir suport per enfrontar-se al dia a dia d’aquest tipus de malalties, tant pel pacient com pels familiars, és vital per seguir endavant en equilibri. Els professionals de l’AVAH donen atenen de manera personalitzada per ajudar a gestionar emocions i tenir eines a nivell psicològic per superar la situació el millor possible.


Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Valenti Camps M. escrigué:

    Des de el mes de maig passat, assisteixo a les XERRADES al Hospital de Calella, en les que hi participem familiars de malalts de l’Alzheimer i dono les gràcies a les persones que l’imparteixen i condueixen les sessions, que les considero imprescindibles per continuar amb la tasca d’ajudar a viure millors als nostres familiars que pateixen l’enfermetat . GRÀCIES, i abraçades a totes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *