[Vídeo] [La Ciutat] Entrevista Josep Grima i Sara Ortiz

Josep Grima va ser escollit el passat mes de febrer president de l’ATSOC, l’Associació de Teatre Solidari de Calella. La junta va renovar-se amb voluntat de fer canvis i alhora continuar amb l’esperit de sempre de gaudir del teatre i posar eines perquè tothom qui vulgui pugui participar-hi.

Grima posar de relleu que el resultat que obtenen a cada representació és fruit d’un treball intens d’equip i de superació personal. “Fins al 20è assaig és un caos” i a partir d’aleshores, la feina feta i l’esforç de tots es comença a notar.
L’ATSOC s’ ha renovat amb vocació d’obrir-se a tothom que se senti cridat pel món de teatre. No cal ser el protagonista ni tan sols pujar a l’escenari, hi ha molta feina a fer a la tramoia, a la direcció, a l’organització… Tothom qui en té ganes hi pot trobar una espai.
L’organització de l’entitat, que té ja més d’un centenar de socis, estructura en quatre grans àrees de treball: artística, gestió, associativa i formativa.
Grima però té clar que des de l’ATSOC no es pretén actuar com a escola de teatre, per això hi ha altres espais i professionals. El que sí que vol es donar eines i oportunitats a aquelles persones que volen descobrir si el teatre és part de la seva vida.
Sobre el futur incendiat, ni Josep Grima ni Sara Ortiz han volgut avançar-nos res perquè encara estan pendents de triar la propera obra que representaran. De moment, estan recollint propostes dels socis.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *