Veïns i Govern Municipal analitzaran els resultats del projecte de remodelació de la plaça Catalunya

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

La presidenta de Companys i Simpatitzants de la Plaça Catalunya s’ha mostrat esperançada en què el Govern Municipal atengui algunes de les peticions que fan per a la millora de l’espai. Representants de l’entitat veïnal van reunir-se amb els responsables de Participació i d’Obres Públiques de l’Ajuntament de Calella qui, segons Concepció Gelmà, van admetre que l’obra de remodelació feta no s’ha traduït amb el canvi esperat. En aquest punt, els veïns van tornar a posar sobre la taula les seves demandes.

S’ha reprès el diàleg entre els veïns de la plaça Catalunya i els responsables del Govern Municipal, després que aquests últims dies s’hagin produït declaracions creuades al fil de l’opinió que uns i altres tenen sobre els resultats del projecte de remodelació de l’espai.

La presidenta de Companys i Simpatitzants de la Plaça Catalunya, Concepció Gelmà, ha explicat com va anar la reunió d’ahir amb Marc Buch (Participació Ciutadana) i Jordi Sitjà (Territori i Obres públiques). “Primer de tot, el regidor Marc Buch es va disculpar per si les seves declaracions ens havien pogut ofendre, i seguidament els dos ens van traslladar que potser s’havien equivocat amb l’arranjament de la plaça. Hem quedat que continuarem parlant per si és viable fer alguna altra millora de les que reclamem: més il·luminació al sortidor i la col·locació d’una tanca de protecció, i posar més bancs”, ha comentat.

L’entitat veïnal, que ha recollit prop de 440 signatures de suport a la seva reivindicació, confia que alguna de les seves demandes seran finalment ateses. Entre elles, no hi contemplen ni uns ni altres el canvi del tractament superficial de la plaça. I és justamen en aquest aspecte, en renovar-ne la sorra, on es va fer la inversió més gran del projecte sorgit del pressupost participatiu.

“La partida més important va ser per remoure el terra de la plaça i omplir-la novament de sorra. Fa uns quants anys l’Ajuntament ens va plantejar l’enrajolat de part de la plaça, i la majoria dels veïns vam votar que no, que volíem conservar l’única plaça de sorra que queda a Calella”, ha recordat la presidenta de Companys i Simpatitzants de la Plaça Catalunya en declaracions a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV.

Aquests últims dies s’han vist operaris treballant a la plaça, repintant les parets interiors del sortidor.

 

A continuació podeu escoltar íntegrament l’entrevista a Concepció Gelmà, presidenta de Companys i Simpatitzants de la Plaça Catalunya, a l’Info Migdia.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *