Un auditori amb capacitat per a 150 persones complementarà els serveis que hi haurà a l’Hostal Vell

2017-12-13-PHOTO-00000345

El tinent d’Alcaldia d’Hisenda ha avançat a Ràdio Calella TV les novetats relatives al projecte de rehabilitació de l’edifici de Can Saleta, pel qual s’hi destinaran 435.000 mil euros de la partida d’inversions del 2018. A més d’acollir les àrees de Promoció Econòmica, Comerç i Joventut, i ubicar-hi un espai de ‘coworking’; l’Ajuntament construirà una sala de convencions ocupant part dels terrenys posteriors a l’edifici. Això no impedirà que la resta del solar, propietat de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, continuï sent utilitzat com a aparcament.

L’Ajuntament de Calella aprofitarà tot l’espai que va obtenir en propietat a partir de l’operació de permuta de terrenys amb la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. A més de donar ús a l’edifici conegut popularment com Can Saleta, on s’estan fent tasques de rehabilitació i consolidació de l’estructura, també s’hi construirà un annex que presti serveis d’auditori o sala de convencions. Tindrà capacitat per a 150 persones.

“S’està acabant el Pla d’Usos amb el qual ens ha col·laborat la Diputació de Barcelona i el que podem avançar és que, a banda de l’edifici, a la part del darrera on hi ha un pati que queda a mes baix nivell que l’hospital, on hi aparquen els treballadors de l’hospital, hi haurà una sala de convencions amb capacitat per a 150 persones. És una tipologia d’espai que ens fa falta i no caldrà entrar a l’equipament per accedir-hi”, va explicar el tinent d’Alcaldia d’Hisenda, Jordi Sitjà.

A l’Hostal Vell s’hi traslladaran les àrees de Promoció Econòmica, Comerç i Joventut, actualment a les instal·lacions de la Fàbrica Llobet-Guri que mantindrà les dependències de Política Social.

Justament en el programa d’inversions del 2018 s’hi contempla una partida de 280.000 euros per a la instal·lació d’un nou ascensor per accedir als serveis municipals de la primera planta, la construcció d’un nou nucli d’escales, la reparació de façanes i l’habilitació d’un nou accés des de la plaça de la comissaria de la Policia Local, al carrer Sant Pere.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *