Reaccions de suport a l’alcaldessa de Berga, Montse Venturós

Font: Twitter CUP nacional
Font: Twitter CUP nacional

L’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, ha expressat el seu suport i solidaritat amb l’alcaldessa de Berga després que els Mossos d’Esquadra hagin detingut avui divendres a primera hora Montserrat Venturós. L’alcaldessa de Berga, de la CUP, ha estat detinguda per no haver comparegut en dues ocasions a declarar davant el jutjat d’instrucció número 1 de Berga.

Venturós està acusada de delicte electoral per negar-se a despenjar l’estelada de l’ajuntament durant la jornada de les eleccions del 27 de setembre i del 20 de desembre. Candini ha destacat a Ràdio Calella Televisió que de cap de les maneres es pot judicialitzar la política. Segons ella, de manera molt continuada des del govern de l’Estat espanyol es posen tots els mecanismes per atemptar contra la democràcia ja que confonen la Constitució amb una ideologia en comptes de com un instrument.

Montserrat Candini va més enllà i titlla els membres del PP de ser els hereus del pensament franquista.

Des que s’ha conegut la notícia de la detenció de Montserrat Venturós les reaccions i el suport des del món polític i social s’han anat succeint a les xarxes socials. Entre aquestes mostres de suport, la del president Puigdemont o la de la presidenta del Parlament, Carme Forcadell.

La CUP, a través de les xarxes socials, ha fet una crida a la mobilització ciutadana per expressar el suport a Venturós i insisteix en la desobediència.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *