Plega la Sònia del Mercat Municipal però hi continuarà havent parada de peix

sònia

Aquest dissabte serà l’últim dia en què veurem la Sònia Tresserras darrera el taulell de la parada de peix que hi ha al Mercat Municipal. Plega també de la botiga que té al Passatge Galceran, darrera l’Ajuntament de Calella, i dona així per tancada una etapa de 30 anys dedicats a la professió. Pel comiat, reunirà amics i clients a l’equipament comercial.

La peixateria Cento i Sònia abaixa definitivament la persiana. El negoci tanca tant la botiga que hi ha darrera l’Ajuntament de Calella com la parada que té al Mercat Municipal, l’única de peix que hi ha al Mercat Municipal. El seu adéu, però, no implica la pèrdua de l’oferta d’aquest producte, perquè ella mateixa s’ha encarregat de buscar qui l’ocuparà a partir de la setmana que ve.

Aquest dissabte 17 de novembre serà l’últim dia que vendran peix al Mercat Municipal. Per aquest moment, vol reunir clients i amics, que no necessàriament són gent diferent perquè el tracte diari fa que s’estableixi amb els compradors una relació molt estreta.

Aquest matí hem anat a l’equipament comercial per parlar amb ella, que emocionada ens ha explicat quins motius hi ha darrera d’aquesta decisió que no amaga ha estat complicada.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *