Marc Buch sobre les municipals del 2019: “Estic a disposició de l’alcaldessa i del partit”

buch candini

El president local del PDeCAT i regidor adjunt a l’alcaldia de Medi Ambient i Participació a l’Ajuntament de Calella, Marc Buch, ha dit avui al programa La Ciutat que voldria tornar a formar part de la llista amb la qual el partit concorrerà a les municipals del maig del 2019. Ell s’hi ofereix perquè assegura que l’experiència d’aquests últims tres anys treballant per a Calella i en equip és molt positiva; però recorda que la decisió de com queda configurada la candidatura recau en la cap de llista, és a dir, i a l’espera de ratificació, Montserrat Candini. Buch també ha fet un repàs d’altres assumptes que són de la seva responsabilitat política, com ara les obres de renovació del parterre lateral del Passeig Manuel Puigvert. Va ser el projecte guanyador dels Pressupostos Participatius del 2016.

El PDeCAT ha convocat per aquest mes de novembre l’assemblea de ratificació de l’alcaldable del partit a les pròximes eleccions municipals, amb la candidatura de Montserrat Candini sobre la taula, tal com confirmava ella mateixa a principis de la setmana passada.

Aquest és un dels tràmits que ha d’anar resolent el partit per definir amb quin projecte i amb quin equip concorrerà als comicis. No ho farà amb les seves sigles sinó amb la fórmula de Junts per Calella, més transversal encara. Així ho ha assegurat el president local del PDeCAT, Marc Buch, en una entrevista al programa La Ciutat, en la qual també ha mostrat la seva total predisposició a acompanyar Candini si ella i el partit així ho consideren.

Estic a disposició de l’alcaldessa i del partit. Tinc una experiència molt positiva d’haver treballat amb un equip molt cohesionat i m’emporto una experiència molt bona d’haver fet coses per la ciutat. Com que el balanç és molt positiu evidentment estic a la disposició de l’alcaldessa i del partit.

Buch ha coincidit amb Sitjà que la decisió de Candini d’optar novament a l’alcaldia de Calella és una magnífica notícia.

Al programa matinal de Ràdio Calella TV, el regidor de Medi Ambient, Sostenibilitat i Espais Naturals ha comentat quina és la millora que s’està fent al parterre lateral del Passeig Manuel Puigvert. Aquest va ser el projecte guanyador del Pressupost Participatiu del 2016, que s’està executant ara per la dilació en les negociacions amb ADIF.

Hi fem dues actuacions: hi havia un mur de pedres que enretirem perquè estava malmès i en fem un de nou amb una peça de formigó que dona un acabat decoratiu molt bonic, que segueix fins el Passeig de les Palmeres (…) Eliminem la gespa i tota la vegetació per un disseny uniforme amb vegetació sota criteris sostenibles: manteniment mínim, recursos hídrics mínims, i màxima capacitat per afrontar les malalties.

L’actuació es complementarà amb la substitució de la tanca de protecció de la via del tren per reforçar-ne la seguretat.

Instal·lem una reixa molt més rígida, de punta a punta, i ens donarà una imatge molt més polida i també més sensació de seguretat perquè serà rígida i difícil de saltar.

El regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Calella ha anunciat que es posarà en marxa la segona fase del pla de millora del Parc Dalmau amb l’arranjament de les tres fonts que hi ha a l’espai natural.

També ha confirmat que s’està fent un seguiment exhaustiu de la presència de l’escarabat morrut de les palmeres a Calella. Un tècnic contractat per l’administració local fa controls mensuals i, pel moment, no se n’ha detectat cap focus.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *