Marató de donació de sang a l’Escola Pia

donar sang

Els professionals del Banc de Sang i Teixits de Catalunya seran avui a l’Escola Pia del carrer Sant Pere amb motiu de la marató de donacions que han promogut els alumnes de cinquè de Primària. La iniciativa que forma part d’un dels itineraris d’aprenentatge del programa SUMMEM, amb el qual els nens i nenes han après què és la sang i perquè serveix, a més de prendre consciència de la importància de la donació per ajudar a les persones que ho necessiten. La marató es durà a terme a la tarda, entre les 15.30h i les 20.00h.

En el marc de la campanya que els alumnes han fet al llarg de les últimes tres setmanes, també sortiran al carrer per explicar quins són els requisits per ser donant: tenir entre 18 i 70 anys, pesar més de 50 quilos, no tenir malalties i tampoc haver-se tatuat el cos en els darrers mesos. Les dones poden donar sang un màxim de tres vegades l’any; mentre que en el cas dels homes és d’un màxim de quatre. Entre donacions han de passar un mínim de dos mesos.

Avui divendres 7 de juny, l’estat de les reserves al Banc de Sang i Teixits de Catalunya és correcte. Però perquè segueixin així o millorin, cal que cada dia un miler de persones acudeixin a un dels punts de donació.

reserves sang

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *