Liz Castro reconeix estar fascinada i inspirada pel procés d’independència

liz

L’escriptora nord-americana i activista per la independència, Liz Castro, ha presentat a Calella el seu llibre «Molts granets de sorra». Un llibre d’idees per canviar el món, provades a Catalunya.

El llibre recull 537 fotografies de 170 fotògrafs catalans, entre els quals, el calellenc Tino Valduvieco. Segons Castro, el seu treball és una prova que el procés independentista és, a banda de polític, un moviment de la gent, que es construeix a cada poble, a cada ciutadà i a cada racó del país. És, segons Liz Castro, un moviment que ha progressat de manera destacada en els últims 15 anys i que continua molt actiu.

L’escriptora nord-americana ha reconegut davant els micròfons de Ràdio Calella Televisió que el procés li fascina i inspira ja que és totalment democràtic malgrat les ingerències que puguin haver a través de determinats mitjans.

Aquests dies visita pobles i ciutats presentant el llibre i diu que a cada lloc troba gent que li explica petites anècdotes sobre accions per a la independència. I posa com a exemple la iniciativa de ciutadans de Verges que el 2010 van fer un mosaic d’espelmes amb formes d’estelades.

Liz Castro es va presentar a les eleccions al Secretariat de l’Assemblea Nacional Catalana i ha estat, per dues vegades, la candidata més votada.

La presentació del seu llibre a Calella estava organitzada per la territorial de l’ANC-Calella per la Independència.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *