La direcció de l’Escola Salicrú creu que el canvi al nou emplaçament representarà “un gran canvi qualitatiu”

Primera recreació del pati de Primària de la futura Escola Salicrú
Primera recreació del pati de Primària de la futura Escola Salicrú

«Representarà un salt qualitatiu molt important». Així s’ha expressat la directora de l’ Escola Salicrú després d’haver visitat aquest dijous les obres de construcció de la futura escola a la planta baixa de la fàbrica Llobet-Guri.

Després d’haver fet un recorregut per les obres i haver vist l’aula mostra de Primària, la directora de l’escola, Anna Codina, es mostra molt satisfeta perquè segons ella el nou emplaçament suposarà un gran canvi qualitatiu: «Són aules força àmplies, tenen una mica més de 50 metres quadrats, hi han posat unes piques i uns armaris empotrats. El so de les classes està bastant estudiat i és molt maco».

A la nova ubicació, totes les aules són en un sol pis i que tenen accés directe al pati, que és molt ampli. El centre tindrà dos patis, un d’ infantil que donarà al carrer Sant Pere i un altre de central amb una pista esportiva.

Un dels gran canvis és el gimnàs, ja que fins ara el centre no en tenia: «Hem pogut veure el gimnàs, com bé dius, com serà l’escola, una aula d’ infantil. El gimnàs és molt espaiós, té un petit espai perquè els nens puguin fer obres de teatre, és molt ampli. La veritat és que ens ha agradat molt».

La nova escola serà una realitat el febrer de 2018, quan els alumnes podrien deixar l’ ubicació actual a la Riera de Capaspre i traslladar-se al nou espai.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *