Els comerciants treuen dissabte la botiga al carrer

BOTIGA AL CARRER

Nova edició de la Botiga al Carrer que organitza l’associació Calella Centre Comercial per dinamitzar i fomentar les compres als comerços de proximitat. La iniciativa ocuparà el principal eix comercial Església, entre Romaní i Cervantes, i la plaça de l’Ajuntament; tot i que també es podran veure paradetes a Riera, Bisbe Sivilla, Sant Joan i Sant Josep i el carrer Matas i Rodés. La Botiga al Carrer funcionarà de deu del matí a les nou del vespre.

Aquest dissabte 7 de maig se celebrarà una nova jornada de la Botiga al Carrer al centre comercial de Calella, una activitat organitzada per Calella Centre Comercial i l’Ajuntament de Calella, que s’engloba dins el pla de dinamització del sector.

Amb ella es pretén incentivar les compres en un ambient festiu, oferint als compradors productes de temporada i a bon preu; sent un reclam més de l’atractiu comercial de Calella.

Les parades de les botigues s’instal·laran al carrer Riera, Bisbe Sivlla, Església, Sant Josep, Matas i Rodés, Jovara, Sant Joan i la plaça de l’Església, de deu del matí a les nou del vespre.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *