El concert de Nadal de l’Agrupació Sardanista estrenarà dues sardanes

Concert de Nadal de l'Agrupació Sardanista, l'any passat
Concert de Nadal de l'Agrupació Sardanista, l'any passat

El tradicional concert de Nadal de l’Agrupació Sardanista de Calella inclou aquest any l’estrena de dues sardanes. Un concert que es farà aquest diumenge a partir de les 12 del migdia a la sala Mozart. Els membres de la Cobla Montgrins interpretaran una dotzena de sardanes en un concert que servirà també per reconèixer la tasca feta per Foto-Film Calella al llarg dels últims 50 anys.

Agraïment, de Josep Joli, és una de les sardanes que s’estrenaran aquest diumenge durant el tradicional concert de Nadal dels sardanistes calellencs. Una peça dedicada a Quim Ruscalleda, propietari del Càmping Bona Vista i difusor de la cultura sardanista amb l’edició de nombrosos CD. L’altra sardana que s’estrenarà és Jorn de joia, del calellenc Salvador Torrent. Ho ha explicat el secretari de l’Agrupació Sardanista de Calella, Carles Tarridas.

Tibles, tenores, fiscorns i trompetes donaran forma a diferents sardanes de lluïment en un concert que el mateix Terridas qualifica «d’espectacular» per la seva sonoritat. El secretari de l’Agrupació Sardanista ha explicat que el concert d’aquest any també servirà per retre homenatge als 50 anys de Foto-Film Calella.

Durant el tradicional concert de Nadal de l’Agrupació Sardanista de Calella també s’interpretarà el cavall Bernat, peça d’Antoni Planas que va ser Premi Calella l’any 1926. L’entrada al concert és de 7 euros per als socis i 10 per a la resta.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *