El Coblejant celebra 100 programes

NoticiaCoblejant100PGMS

El programa Coblejant conduit per Queralt Pedemonte, presidenta de l’Agrupació Sardanista de Calella i Jordi Terme, tècnic de Ràdio Calella Televisió, celebra aquest cap de setmana l’edició número 100. El programa és hereu dels anteriors programes sardanistes de la casa presentats per Ramon Pedemonte i el desaparegut, Quimet Pedemonte.

Ho ha explicat Queralt Pedemonte en declaracions a Ràdio Calella Televisió.

Tot començava a finals del 2016 quan a Ràdio Calella Televisió hi havia dos programes relacionats amb el món de la sardana que van acabar i des de l’Agrupació Sardanista van demanar algú per fer un programa i em vaig oferir. Vaig pensar que era una bona manera de conèixer el món de la ràdio perquè m’interessava molt i allà vaig conèixer en Jordi i vam començar a fer un programa sense pretensions, de sardanes.

El programa és una producció de Ràdio Calella Televisió amb la col·laboració de l’Agrupació Sardanista de Calella. S’emet setmanalment a emissores locals de diferents indrets de parla catalana, a Catalunya, les Balears i la Catalunya Nord. Una aposta que, segons Jordi Terme, no s’haurien pogut imaginar a hores d’ara.

Al setembre del 2017 vam voler fer un canvi i és que vam veure que el programa funcionava molt bé i vam decidir exportar-lo i oferir-lo a altres emissores i, a dia d’avui, al cap de gairebé un any i mig després ens trobem amb que gairebé 50 emissores passen el programa i no ens ho creiem.

El Coblejant és un programa transmèdia que combina el programa de ràdio amb el contingut audiovisual que ofereixen a través de les diferents xarxes socials, totes @Coblejant, i el contingut al portal web coblejant.cat. El futur del programa, diuen, passa per eixamplar la base.

L’objectiu a partir d’ara seria ampliar el projecte, fomentar més la televisió, ens agradaria a arribar a fer un programa de televisió i això passa per ser encara més col·laboradors. Ara hi col·laboren l’Eudald Font i en Jordi Rubio amb les seves seccions d’humor i reporter sardanista respectivament. Ens agradaria que això s’ampliés i continuar fent ràdio i fer més televisió.

El proper 15 de desembre a Montblanc el programa rebrà el Premi Capital de la Sardana a la comunicació que atorga la Confederació Sardanista de Catalunya per l’edició del documental 90 Anys d’Aplec a Calella.

El programa dels caps de setmana, Camelot, ha entrevistat a la Queralt i en Jordi. A continuació en podeu escoltar l’entrevista.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat