El Carnaval de l’Alt Maresme tindrà festa final dins i fora de la Fàbrica Llobet-Guri

Carnaval de l'Alt Maresme, l'any passat
Carnaval de l'Alt Maresme, l'any passat

Dissabte 13 de febrer, a les set de la tarda, arrencarà de Poblenou l’edició 2016 del Carnaval de l’Alt Maresme de Pineda i Calella. Arriba amb poques novetats però amb moltes ganes de fer gresca i passar-ho bé. I com que no hi cabrà tothom dins la fàbrica, caldrà fer disco-mòbil a la Plaça Conrad Prat.

cartell-carnaval-alt-maresme-17Com ja fa anys, la rua acabarà a la nostra ciutat però aquest any el ball es farà a la sala amb columnes de la Fàbrica Llobet-Guri a causa de les obres en el canvi de sistema de climatització de la sala polivalent. Pere Moragas, de la comissió organitzadora, ha explicat que no hi ha prou aforament per a tothom i per tant caldrà habilitar també un espai musical a l’exterior de la Fàbrica. Moragas: “Com que hi ha obres a la Fàbrica Llobet-Guri hem fet una mica de canvi. Farem ball dins amb les columnes i també farem ball a fora el carrer. Farem dues coses diferents amb dos tipus de música.  Tindrem l’orquestra dins i a fora a la plaça, davant, amb una disco-mòbil farem un altre tipus de música perquè pugui gaudir tothom. Perquè a dins, segurament, no hi cabrem tots“.

Com ja va sent habitual, el Jurat serà itinerant durant la Rua, i no hi haurà cap punt concret on les disfresses facin la seva exhibició. Això les obliga a ballar i estar al 100% durant tot el recorregut. I millor així, ja que es preveuen temperatures força baixes a principis de febrer. “Tenim una mica de por perquè fins ara no ha plogut i no ha fet fred i ara ens vindrà de cop. A més, és un dia una mica complicat, i vulguis o no vulguis, ha de fer fred. Mentre no plogui ho tenim bé, però si plou ho tenim complicadet“, ha dit Pere Moragas.

Pere Moragas ha explicat que ja hi ha unes 1.500 persones apuntades al Carnaval: “Pel que he vist, hi ha apuntades algunes entitats noves, que no coneixem. Ja veurem a veure què passa. Les de sempre, les bones, venen igual, però a més a més n’hi ha algunes de noves“.

Les inscripcions per apuntar-s’hi ja estan obertes, i com a novetat aquest any hi haurà tres tipus de premis, per categories A (entre 3 i 20 persones) i B (a partir de 21 persones) i per Carrosses. Els premis són acumulables i una mateixa comparsa pot guanyar a la seva categoria i a la carrossa.

Les inscripcions es fan omplint el formulari de la Web, fent una transferència bancària de 50€, a nom de Comissió Carnaval de l’Alt Maresme en concepte d’Inscripció, que es retornaran a la festa final.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *