El CF Calella s’assegura l’ascens a Tercera Catalana

El primer equip s’imposa amb contundència (10 – 1) davant el Canet C.F.

A falta de dues jornades per acabar el campionat l’equip blanc-i-blau va protagonitzar un partit per emmarcar davant un Canet C.F irregular. El conjunt calellenc va oferir la millor versió de cadascú: des d’una defensa molt ben posicionada fins a una davantera encertada de cara a porteria passant per un mig camp amb molta capacitat tècnica.

Tot just començar el partit, el conjunt local no tardaria gaire en avançar-se i en el minut 11’ Eulogi anotava el primer gol després d’una bona desmarcada. A partir d’aquí les presses van desaparèixer i al cap de deu minuts Jaime Andrés feia el seu doblet particular al minut 21’ i al 24’. A la mitja hora de joc Benito marcaria el 4-0 per arribar a l’equador del partit amb un còmode resultat.

Després de la mitja part, l’equip local no va sortir relaxat i al cap de tres minuts Patrick va fer variar un altre cop el marcador amb un altre gol. La festa va continuar amb el doblet de Manu, el gol de Gerard des del punt de penal, i el gol de Juan, que posava el 9-0 al minut 75′ de partit. Malgrat la diferència la marcador, el Canet va aconseguir el gol de l’honor gràcies a Ivan. A pocs minuts per acabar el partit, Aboukari va posar el 10-1 definitiu.

Ara mateix l’equip es troba en una molt bona situació, ja que disposa de l’ascens assegurat com a millor segon de grup. L’equip buscarà diumenge 12 de maig una victòria per aconseguir la primera posició del campionat.