Demà comença el Calella Rock Fest 2016

13879382_836743026456148_2829562932311356940_n

És la quarta edició d’aquest festival, que cada any creix i es consolida una mica més. Es preveu que hi assisteixin més de 1.500 persones, moltes de les quals són vingudes d’arreu d’Europa. El super pack d’entrades l’han comprat gent de Suècia, Anglaterra, Bèlgica o França.

Demà divendres arrenca una nova edició del Festival Calella RockFest, que reunirà prestigioses bandes internacionals a la Sala Polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri. Jordi Puig, representant de l’associació Rock on the rocks de Calella, ha desgranat el cartell del divendres. “Començarem a dos quarts de nou amb una banda de Càdiz, Electric Alley. Després seguirem amb els americans que fan rock dels anys 70, que són Stone Rider. Cap a quarts d’11 i haurà el trompetista Joe Lyn Turner,i a partir de mitjanit la banda sueca Backyard Babies farà un concert exclusiu a Europa després d’arribar d’una gira pel Japó“.

Dissabte hi ha més grups i els concerts comencen més aviat, a dos quarts de vuit del vespre. I Jordi Puig ha comentat qui pujarà a l’escenari: “Un jove guitarrista anglès que es diu Ben Poole i seguim amb Imperial Jade, que són de l’Alt Maresme. Després la mítica banda Ten Years After que faran també un concert exclusiu a la península. I passada la mitjanit, fins allà a les dues, tindrem al Michael Monroe, un cantant finlandès, que ens farà el final de festa fins la matinada”.

Del primer any cap aquí el Festival ha anat millorant xifres d’assistència i també en contractació de grups de renom en el món del Hard-rock i el rock clàssic. Ha esdevingut l‘únic festival d’aquest tipus de música que es fa al país, per bé que a Barcelona els festivals que s’hi poden trobar van més orientats al Heavy-metal.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *