CUP Calella valora la decisió de Poble Lliure

assemblea cup

La CUP Calella emet un comunicat on valora la decisió de Poble Lliure de concórrer a les eleccions espanyoles del pròxim 28 d’abril.

Poble Lliure -organització independent vinculada a la CUP- ha decidit concórrer als comicis estatals per primer cop a la seva història i al marge de la decisió que va prendre la CUP de no ser-hi. Per aquesta raó, l’Assemblea Local de la CUP Calella es pronuncia en desacord ‘en la manera que aquesta organització ha gestionat els temps de la decisió’. Núria Freixas, Alcaldable CUP Calella

Creiem que els tempos que han seguit no són els correctes. Nosaltres hem fet unes assemblees territorials -assembleàries, transparents i democràtiques- que transmetrien una postura i, posteriorment ells han fet un comunicat. Llavors això és el que ens fa estar una mica en desacord en aquest posicionament de Poble Lliure.

Tot i la decisió presa, el diumenge passat, en el consell polític i per àmplia majoria de no presentar-se a les eleccions espanyoles del pròxim 28 d’abril, Poble Lliure ha decidit tirar endavant una candidatura. Aquesta situació, assegura Freixas, no afecta les relacions de la CUP.

La CUP està formada per diferents organitzacions, Poble Lliure, Endavant, però molta gent és militant de la CUP i de cap altre partit. Llavors, aquestes dobles militàncies són una realitat de la CUP, però no és la realitat de la CUP. No és que la CUP sigui 50% Poble Lliure i 50% Endavant, per tant no hi ha un conflicte, hi ha una realitat, un fet que ha passat que serà debatut però que ens farà créixer, això estic convençuda.

Des de la CUP Calella, consideren que ‘aquesta situació s’ha de convertir en una oportunitat per obrir un debat intern i sortir-ne reforçats’.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *