Adil Marouan (CUP): «El que realment és important és que ara estarem un temps sense direcció a la ràdio quan venen eleccions»

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

La CUP valora de forma negativa el canvi de direcció a Ràdio Calella TV pels tempos en els quals s’ha succeït i consideren que no s’ha gestionat bé. El conseller de la CUP al Consell d’Administració de Ràdio Calella TV, Adil Marouan, ha explicat que l’escenari que es va presentar és que s’intentarà que algú de la casa assumeixi les funcions de direcció de manera provisional i que es cobrirà la figura de cap tècnic, una tasca que fins ara també assumia l’exdirector, Toni Sintas. La CUP es mostra crítica amb el funcionament del Consell d’Administració, ja que consideren que és un simple òrgan de transmissió d’informació i no de debat, com creuen hauria de ser.

També han denunciat que el govern els envia els documents amb poc marge de temps, cosa que els impedeix posar-ho en comú a l’assemblea de la CUP. Un fet que perjudica a la seva tipologia de partit.

En relació a la direcció, des de la CUP afirmen que ha de ser un càrrec rotatiu subjecte a un projecte i desvinculat de les eleccions municipals perquè es pugui desenvolupar amb normalitat.

Marouan ha remarcat la necessitat d’adequar els estatuts de Ràdio Calella TV als nous estàndards de legislació dels mitjans audiovisuals de Catalunya. La CUP ha mostrat el seu acord amb ICV en fer una Junta General. El partit anticapitalista ha detallat el model de mitjà de comunicació que creuen més correcte: lliure, independent per generar les notícies sota criteris periodístics i no subordinat al govern.

En aquest sentit, en un comunicat publicat a la seva pàgina web han demanat «establir un consell de ciutat per debatre sobre la percepció i com dur a terme la gestió dels canals i mitjans públics d’àmbit municipal». Consideren que el govern ha intentat instrumentalitzar i fer a mida la informació «monopolitzant diversos canals comunicatius municipals de manera gairebé compulsiva». Posen com a exemple la gestió de les cartelleres, panells i espais, de les quals es queixen que limiten a diverses entitats socials, i la publicació Calellaésmés. Marouan ha proposat que sigui Ràdio Calella TV qui gestioni la publicació.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a Adil Marouan, conseller de la CUP al Consell d’Administració de Ràdio Calella TV.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *