Waterpolo: Victòria important dels nois de la Fundació Creu Groga 10 a 17 davant el Garraf

Al primer quart, els calellencs van estar bastant encertats i Julio al primer minut del partit va fer el 0-1; Lluís a la boia va fer l’1-2 i novament Julio va anotar l’1-3 i l’1-4 amb jugades ràpides. Sánchez anotaria el 5è amb una gran vaselina i el parcial acabà 2-5.

El segon parcial va ser el més fluix dels calellencs, van concedir espais i van encaixar 4 gols tot i que en van fer també 4, acabant 6-9 al descans a favor dels nois de Roma.

Tot i que els calellencs eren molt superiors, la diferència al marcador no era la que es buscava. Al tercer quart, Lluís va fer el 10è a la boia i Julio faria l’11è després d’una gran passada de Fito. Fito anotaria el 12è en un llançament en home de més. El tercer parcial acabaria amb 2-3.

El darrer quart va començar amb un penal que provocà Lluís i Fito transformaria en gol. Finalment acaba el partit amb un 10-17 a favor dels calellencs.