[Vídeo][La Ciutat] V Festival Artístic Solidari a benefici de l’AVAH

josep Puig, president de l’AVAH, l’ Associació d’ Amics I Voluntaris de l’ Hospital, ha vingut al programa La Ciutat per explicar-nos a què es destinaran els diners recaptats en aquest V Festival artístic. Es tracta d’un servei a domicili per a persones que estan al final de la seva vida i necessiten un cop de mà, tant ells com els familiars, que no els hi poden donar els serveis sanitaris. Aquest servei té una durada màxima de 30 dies. Té un cost anual d’aproximadament 40.000 euros, que finança majoritàriament l’AVAH, amb aportacions d’Oncolliga Calella i la Fundació Miquel Valls.

Diumenge a les 18 hores, a la Sala Mozart, tenim una cita amb el V Festival artístic a benefici del programa d’atenció a domicili per a malalts en l’etapa de final de vida. Hi participen les Escoles de dansa de Calella, les Escoles de música i teatre solidari de Calella i Pineda de Mar. Un espectacle que recapta fons per garantir i ampliar el SSIAD, que consisteix en el suport d’un cuidador a domicili, sense cost per a les famílies, que s’activa a partir del PADES quan l’atenció no es pot cobrir per d’altres tipus de recursos que existeixen des de l’àmbit públic.
Des que es va posar en marxa, l’any 2012, s’han atès prop de 500 malalts, gran part d’ells afectats de càncer.

El Festival, que arriba a la cinquena edició, comptarà amb la col·laboració, dalt l’escenari, de l’Associació de Teatre Solidari de Calella, l’Escola de Dansa La Fàbrica, Escola de Música Can Llobet, Estudi de Dansa Mercè Panosa, Estudi de Guitarra Ester Feran i Teatre Solidari de Pineda.
Les entrades es poden comprar de forma anticipada a Regals Marina i la llibreria La Llopa, una hora abans de l’espectacle a taquilla de la Sala Mozart. El preu són 8 euros.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *