[Vídeo][La Ciutat] Sílvia López (Síndica Municipal): “Si no es resolt exactament com la persona esperava, es decep”

La Síndica Municipal, Sílvia López, ha visitat avui el programa La Ciutat per parlar-nos dels primers sis mesos al càrrec. López va començar a realitzar aquesta tasca des del passat mes de juny i al darrer ple de l’ajuntament va fer un balanç d’aquest temps i va donar detalls dels casos que ha atès.

López ha posat exemples concrets perquè es pugui entendre com ha tractats els aproximadament dos casos per setmana que ha gestionat aquests mesos. Tal i com ja va explicar fa uns dies es van atendre 22 casos i 14 d’ells es van resoldre. La Síndica ja va explicar aleshores que el tancament d’un expedient no implicava que el ciutadà quedés “content”, però ara ha volgut aclarir que no té res a veure amb el servei ofert sinó al fet que el dictamen o conclusió al qual ha arribat pugui haver generat una decepció en referència a les expectatives que tenia el ciutadà en un principi.

López ha explicat que el motiu principal de les queixes són els sorolls, el fet de no entendre la documentació del pagament d’algunes taxes municipals i la velocitat de circulació al nucli urbà per part dels cotxes que hauria de respectar el màxim de 30 quilòmetres per hora. En aquest sentit, la Síndica demana que es respecti l’anomenada “zona 30” per garantir la seguretat i disminuir el nivell de contaminació.

 

 


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *