[Vídeo][La Ciutat] Jordi Sitjà: “La continuïtat de Ràdio Calella TV no passa per una persona”

Jordi Sitjà, responsable de les regidories d’ Hisenda, Recursos Interns, Territori i Obres Públiques i President del Consell d’administració de Ràdio Calella TV, ha visitat avui el programa La Ciutat per parlar del pressupost municipal de 2019. El Tinent d’alcaldia ha parlat també de la nova renovació de Toni Sintas al capdavant d’aquesta casa, una notícia que vam conèixer el passat divendres i que ha generat molts comentaris a les xarxes socials i a peu de carrer.

Sitjà ha explicat que que no es pot renovar el contracte de l’actual cap tècnic i director de Ràdio Calella TV per motius tècnics. És per aquesta raó que s’ ha optat per Emili Pacheco, periodista vinculat a aquesta casa durant molts anys i que actualment és director de mitjans de l’ajuntament de Malgrat, per ocupar aquest càrrec en funcions a partir del mes de gener. El regidor ha argumentat que no hi ha rerefons polític en aquesta decisió, però el que si és una decisió política és el fet de no obrir un procés de selecció per cobrir la plaça vacant de manera definitiva a cinc mesos de les eleccions municipals.

Sitjà ha estat contundent davant les declaracions sobre el tema que ha fet Sebastián Tejada, portaveu de d’ICV a l’ Ajuntament de Calella, que va dir que la continuïtat de la majoria de l’actual Govern Municipal era una condemna per Ràdio Calella TV. Sitjà ha titllat a Tejada de manipulador i de fer jocs malabars. Segons el regidor, la continuïtat d’aquesta casa no passa per cap persona, ni l’actual director, ni ell mateix ni l’alcaldessa Montserrat Candini.
Amb Sitjà hem repassat també diversos aspectes del pressupost municipal que fa uns dies va aprovar el ple del consistori calellenc.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *