[Vídeo][La Ciutat] Institut Bisbe Sivilla: Innovació a les aules

Avui al programa La Ciutat de Ràdio Calella TV hem parlat amb Eva Sánchez, directora del Bisbe Sivilla, Joaquim Mallorquí, Cap d’estudis i Elena Coll, Coordinadora pedagògica. Han vingut a parlar-nos d’ innovació en el seu projecte pedagògic a les aules .

Ens han explicat el treball per projectes que es porta a terme amb els alumnes, una manera de treballar innovadora que permet motivar i fomentar alhora el treball en equip.

Des de la direcció del centre ens han parlat d’ una experiència que s’ ha començat a impartir enguany, la tutoria compartida, TEI, tutoria entre iguals, en la qual un alumne de tercer donar suport a un alumne de primer i l’ajuda a integrar-se a l’institut. La relació és beneficiosa per ambdues bandes perquè permet enfortir vincles i assumir responsabilitats. Els responsables del centre ho valoren com tot un èxit ja que hi ha un 90 per cent dels alumnes de tercer apuntats i implicats.

Des del Bisbe Sivilla ens han parlat també d’ un nou cicle formatiu que s’ ha posat en marxa aquest any, el GAT sobre Gestió d’Allotjaments Turístics.

Amb ells també hem repassat els resultats acadèmics del centre en tots els sentits, recordem-ho perquè ho hem comentat en alguna altra ocasió, un 100 per 100 d’aprovats a la Selectivitat. Tot i que la direcció del Bisbe ens recorda que accedir a la Universitat no és la única sortida professional per als joves, n’ hi moltes i estan disponibles als centre perquè tothom pugui desenvolupar el seu talent i potencialitats.

 


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *