[Vídeo][La Ciutat] Carles Pascual (CBC): “Hem tingut un any molt dur, però estem orgullosos de com ho hem fet”

Diuen que aquest és un bon resum d’aquest any de celebració de Ciutat del Bàsquet Català que acaba diumenge dia 10 amb una gran festa tot passant el relleu a Reus. Carles Pascual, secretari i cap de comunicació del club, recorda que l’inici d’aquest any ha coincidit amb l’entrada d’una nova junta, la celebració dels 50 anys de l’entitat i dels 90 anys de bàsquet a Calella. Tot un repte que pensen han assolit amb molta feina i bon treball en equip.

Un bon exemple del canvi que ha experimentat el CBC és, segons afirma el mateix Pascual, veure el pavelló ple el passat diumenge. Un tarannà que marca un canvi i que els dóna força per seguir, per tal que tot el que s’ ha fet per celebrar la Ciutat del Bàsquet Català sigui l’embrió de moltes més activitats que farà el club d’ara endavant.

Carles Pascual i un dels responsables de àrea social, Francesc Membrives, han explicat al programa La Ciutat de Ràdio Calella TV que el que representa el club, els valors i el treball en equip, estan per sobre de les persones.

Sobre les instal·lacions, els responsables del CBC han estat contundents, s’ han quedat petites i no poden créixer. En aquest sentit, Pascual reconeix que el fet que la seva proposta als pressupostos participatius per instal·lar parquet no fos la guanyadora va ser una gran decepció. El responsable de comunicació del club considera que tenint en compte que la proposta la van presentar el Bàsquet i l’ Handbol junts, amb la massa social que mouen, “haurien d’haver guanyat de carrer” i no saben per què la gent no es va mobilitzar per votar.

Tot i aquesta dificultat, es mostren satisfets per l’èxit del treball fet aquest any que té com a cirereta del pastís el proper diumenge amb una gran festa per fer el traspàs a Reus. 

El programa d’actes es desenvoluparà durant el matí al Pavelló Municipal d’Esports del Parc Dalmau i a la tarda a la polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri.

Hi haurà un torneig de veterans CBC Legends i un espectacle amb la participació dels nens i nenes del minibàsquet i d’iniciació del club.

A la tarda, es farà una projecció de documentals relacionats amb el CBC a la polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri i l’actuació del grup Old Guitars.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *