[Vídeo] Ernest Galán (Podem Calella): “Uns volen utilitzar la democràcia i els altres la ‘dedocràcia'”

Ernest Galán, portaveu de Podem Calella, i Blas Pérez, un dels membres de la llista han visitat aquest matí el programa La Ciutat de Ràdio Calella TV. La seva intenció és arribar a un acord, segons afirmen, amb la candidatura conjunta amb Calella en Comú, liderada per Josep Maria Juhé i Sebastián Tejada (ICV), però de moment no ha estat possible. L’ escull sembla que són els primers llocs de la llista, ja que Podem reclama el número 2, i la manera com afirmen s’ ha triat els integrants de la candidatura “a dit”.

Podem Calella acusa els comuns d’haver escollit “a dit” els seus representants a la llista, un fet que segons afirmen contradiu els estatuts de la formació morada, i a més sense respectar el sistema de cremallera que garanteix la paritat entre homes i dones. Podem considera que aquestes són “les formes de la vella política” i esperen que la direcció dels comuns els deixi clar que no pot tirar endavant.

De moment, les negociacions estan aturades però no trencades. Si des del Podem no aconsegueixen el número 2 de la possible candidatura Calella en Comú Podem, concorreran a les eleccions municipals amb solitari amb la seva cap de llista, Leonor Cintas.

 

 


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *