[Vídeo] Un ascensor al pas soterrani d’Àngel Guimerà per fer-lo accessible i millorar la connectivitat del sector

Junts per Calella ha presentat una dotzena de propostes per millorar la mobilitat, els serveis públics i la seguretat.

El número 9 de la candidatura, Salvador Barbé, ha anunciat que instal·laran un ascensor al pas soterrani d’Àngel Guimerà per millorar-ne l’accessibilitat i afavorir la mobilitat de la façana marítima i el nucli urbà. Resoldran així un dèficit que han detectat en aquest sector.

Apostem clarament per un ascensor enlloc d’una rampa pel que implica d’ocupació d’espai públic (…) Aquest lloc no només connecta amb la platja, sinó també amb una bossa d’aparcament. No només parlem d’accessibilitat sinó de millora de la mobilitat i la connexió amb l’entorn urbà.

A la platja, Junts per Calella es compromet a ampliar els elements d’accessibilitat com ara les passeres i a crear espais per a nadons amb l’objectiu de reforçar l’oferta per al turisme familiar.

Entre les propostes de la candidatura hi ha l’elaboració d’un pla de gestió dels edificis públics que en millorin l’eficàcia i redueixi el cost de manteniment; la rehabilitació de les tres façanes de la Fàbrica Llobet-Guri o la restauració de la balustrada del Passeig Manuel Puigvert, que entenen significarà una millora patrimonial i de l’entorn.

Quant a seguretat, l’alcaldable Montserrat Candini ha dit que crearan un grup de suport ciutadà, participat pel teixit associatiu i el comercial, per combatre els rumors. Serà un canal de telefonia mòbil per on es difondran informacions oficials i contrastades.

Moltes vegades, malauradament, es fan correr rumorologia i per tant, si des del Govern o dels responsables de la Policia Local es pot traslladar la informació tal com és. Aquesta cadena de transmissió d’informació permetrà aturar un in crescendo basat en notícies falses.

Junts per Calella es compromet a donar continuïtat a la mediació nocturna i a fomentar la coordinació entre Mossos i Policia Local. Albert Torrent, responsable de Seguretat i número 5 de la llista, ha afirmat que apostaran per l’especialització del cos local.

Volem seguir potenciant els grups d’especialització dins la plantilla Policia Local, formant agents en diferents tasques policials. I volem reforçar la policia de proximitat com a garantia de la convivència.

El partit anuncia tolerància zero contra l’incivisme: aplicaran mesures “contundents” per lluitar contra aquestes actituds.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *