[VÍDEO] S’atura el desnonament d’una família que resideix en un pis de lloguer del carrer Amadeu

Concentració de membres de la PAH Maresme Nord per donar suport a la jove parella que aquest matí havia de ser desnonada del pis del número 102 del carrer Amadeu, on viuen des de fa un any. Esperaven que la comitiva judicial s’hi personés per donar compliment a l’ordre, però finalment han aconseguit que se’ls doni 15 dies per abandonar voluntàriament l’immoble. És el temps que havien demanat disposar per poder fer el trasllat a un altre pis, segons han explicat a Ràdio Calella TV.

La parella ha agraït el suport dels membres de la plataforma que lluita pel dret a un habitatge digne. Dona per bo l’acord al que s’ha arribat, que els permet disposar de 15 dies per poder treure les seves pertinences i traslladar-se a un altre pis.

Miguel Muliterno, portaveu de la PAH Maresme Nord, explicava a primera hora del matí a micròfons de Ràdio Calella TV quines són les circumstàncies personals que han portat la parella a aquesta situació extrema.

Estan malament de feina, a més, diuen que la instal·lació elèctrica del pis tampoc estan en condicions. I en definitiva no poden pagar el lloguer que se’ls demana. Ja han trobat un altre lloc on viure i, per això, quan vingui la comitiva judicial se’ls demanarà temps per fer el trasllat, que no vingui el manyà i es trobin amb el pany canviat.

El portaveu de la plataforma ha posat de relleu l’interès dels Serveis Socials de Calella amb el cas i la situació dels joves.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *