[Vídeo] [La Ciutat] Sílvia Serra (sobre l’addició a l’esport): “Vaig convertir una afició en una obsessió”

Sílvia Serra col·labora habitualment amb Ràdio Calella TV fent de narradora de contes, però avui ha canviat de paper i ens ha volgut compartir una part de la seva vida en la qual es va convertir en addicta al’esport. Com a emprendora, la Sílvia també fa conferències i en alguna ocasió ha volgut parlar d’aquesta part de la seva vida per ajudar a d’altres persones a sortir-se’n. Ara ha aconseguit fer espot habitualment de manera saludable i tenir una vida equilibrada alhora que s’ ha convertit en una d’aquelles persones que fan de la seva passió una professió, explicar contes.

Tot va començar fa uns deu anys després d’un moment difícil. La Sílvia Serra va caure en una depressió i per superar aquest tràngol, ella que sempre havia estat esportista, es va apuntar a un club de triatló. Aquella afició li servia per canviar d’aires, anar deixant la medicació, conèixer nova gent i tenir cura de ment i cos.
Tot anava bé fins que la seva necessitat “de fugir” de la realitat que vivia la va portar a posar l’esport per damunt de tot, de la feina i la vida personal. “L’esport passava per davant de tot” explica, mentre recorda que hi dedicava més de tres hores al dia entre setmana i el cap de setmana més del doble. Entre 2011 i 2015 va fer sis triatlons duríssimes que van afectar al seu estat físic i anímic.
La conferenciant explica que el problema no era fer esport, que és molt saludable, sinó el fet de convertir-lo en una obsessió i fer que li arribés a modificar el ritme de vida sense que ella hagués decidit dedicar-s’ hi d’ una professional. En aquell moment se sentia totalment dependent de fer esport perquè era la seva manera d’evadir-se i no pensar.
Serra ha donat testimoni de com en aquell moment, va ser capaç d’adonar-se’n i fer un canvi radical. Va deixar al feina per emprendre i poder dedicar-se a la seva passió, explicar contes. Just en aquell moment, el seu pare es va posar malalt i ella va tenir clar que acompanyar-lo en la seva malaltia passava per damunt de tot.
Tot plegat la va portar a sortir d’aquella situació i poder actualment tenir una saludable, en la qual hi té un lloc l’esport, però sense passar per damunt de res. Sílvia Serra recomana fer esport i sobretot, tenir una vida equilibrada en la que hi hagi una mica de temps per tot.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *