[Vídeo] [La Ciutat] Jaume Planas : “Havíem de ser conscients que les revolucions impliquen morts, destrucció i paralització”

Així de contundent ha estat avui a l’ entrevista del programa La Ciutat el portaveu d’ Òmnium Montnegre, Jaume Planas, en referència al procés d’independència i la situació actual de bloqueig que es viu a Catalunya. Planas reclama lideratge i unitat en els partits per tirar endavant amb la República.

Unes declaracions que fa a títol personal, però que afirma reflecteixen el sentiment de moltes persones, algunes a Òmnium i altres que no, però que estan mobilitzades en aquesta causa. Planas diu que comparteix el desconcert i el desgast de moltes persones mobilitzades pel procés que ara no saben quin pas s’ha de fer per seguir i que no tenen informació dels seus líders. Planas reclama lideratge i fermesa per sortir de la paralització actual.
El portaveu d’Òmnium Montnegre reclama valentia i diu que no té por a nivell personal de continuar amb les mobilitzacions. Jaume Planas s’ ha referit a la investigació de la Guàrdia Civil sobre els llaços grocs de l’enllumenat nadalenc a Calella forma part de l’estratègia per estendre la por entre la ciutadania. El responsable d’ Òmnium Montengre ha tingut un record per qui va ser presidenta de l’entitat, Muriel Casals, i que justament avui fa dos anys que va morir.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *