[Video] L’UER Pineda de Mar s’adjudica un derbi molt disputat davant CB Calella FMV per un 83-75

El derbi que no va decebre als espectadors que van omplir el Nino Buscató de Pineda. Un partit amb emoció, tècniques, antiesportives, pressió per part del públic i sobretot bon bàsquet.

El calellencs van poder dominar el partit fins al descans, quan van arribar amb un avantatge de 7 punts. Durant la primera meitat van poder córrer al contraatac i dominar amb avantatges d’entre 5 i 8 punts.

A la represa, els verd-i-taronges van poder ampliar una mica més l’avantatge al marcador fins a 9 punts, però llavors el Pineda va fer un bàsquet de bona qualitat, molt encertats en el llançament de llarga distància i van passar a dominar el partit.

A falta de dos minuts pel final, la diferència era tant sols d’un punt, però una altre vegada l’encert del Pineda i el joc precipitat dels homes de Paco Garcia, van fer que els locals s’escapessin del marcador, arribant així amb el resultat final de 83-75.