Últims dies per inscriure’s al torneig benèfic de tennis taula

Imatge d’arxiu
Imatge d’arxiu

El dissabte 27 de gener el Club Tennis Taula Calella organitza el primer torneig benèfic de tennis taula. El director tècnic del club, Aitor Puig, ha avisat que són els últims dies per apuntar-se, i que per fer-ho cal enviar un correu a cttc@cttcalella.com indicant el nom i l’edat.

També ha explicat com es desenvoluparà la jornada.

“La idea és crear com una mena de festa del ping pong. El caire competitiu evidentment estarà perquè a la gent li agrada, però creiem que és el menys important. El que farem és dividir a la gent per edats, que creiem que és el més fàcil i sobretot garantir a la gent que jugarà diversos partits, perquè si ho fas eliminatori, la gent pot quedar eliminada molt aviat i això tampoc ens interessa. Ens interessa que la gent vingui. Va dirigit única i exclusivament a gent no federada, perquè entenem que fem molta activitat per a gent federada i aquest cop ens interessa gent que no té tanta vinculació amb el tennis taula que vingui i pugui practicar aquest esport i d’aquesta manera garantim un mínim de partits i farem una espècie de grups on jugaran tots contra tots”

Els beneficis aniran a càrrec d’Oncolliga, una entitat amb la que tenen especial relació, tant a nivell local com personal.

“Oncolliga és una fundació amb la que tenim una mica de relació a nivell calellenc. La meva mare, personalment, hi participa normalment quan es fan activitats. És una fundació que, per sort o per desgràcia, tots coneixem casos de gent amb càncer i, de fet, ens venia de gust fer una activitat d’aquest tipus, solidari, i què millor que amb una fundació com Oncolliga”

image001

Tot i que no s’han plantejat fer una edició anual del torneig, Puig ha afirmat que establirien un esdeveniment anual en el cas que la resposta del públic sigui positiva.

A nivell del club, el director tècnic ha declarat que ampliar el nombre de socis és l’assignatura pendent del club per aquest 2018.

“Un dels objectius que tenim és créixer a nivell de socis. Qualsevol entitat esportiva, ara que el tema de subvencions és una mica complicat, està clar que la base han de ser els socis i els participants, ens agrada molt treballar amb la canalla i, per tant, volem créixer amb la base i seguir treballant. Tenim dos equips, un masculí i un femení, a l’elit. L’any passat, l’equip femení va quedar campió de la copa de la Reina i esperem que aquest any també. Si repetissin els mateixos èxits de la temporada anterior estaríem molt i molt contents”

 

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a Aitor Puig, director tècnic del Club Tennis Taula Calella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *