[RECTIFICACIÓ] Cinc polítics maresmencs al nou Parlament de Catalunya

parlament

Són la socialista Alícia Romero, de Mataró; la republicana Mònica Palacín, de Pineda de Mar; i de Ciutadans, David Mejía, responsable comarcal del partit taronja, José María Cano Navarro i Sergio Sanz, de Premià de Mar. El candidat maresmenc de Junts per Catalunya, l’alcalde de Premià de Mar, Miquel Buch, no ha entrat al Parlament de Catalunya -ocupava el número 22 de la llista per Barcelona on els resultats electorals van atorgar finalment a “la llista del president” 17 escons-. Però sí que ocuparà un seient a la cambra catalana Francesc Ten i Costa, nascut a Calella i candidat gironí de Junts per Catalunya.

Tres dels 135 escons del Parlament de Catalunya seran ocupats en aquesta dotzena legislatura per representants polítics del territori de diverses sigles.

Alícia Romero ja té experiència en la política catalana i és una de les cares més visibles del socialisme al Maresme. Va entrar al Parlament de Catalunya per primer cop a les eleccions del 2012 i ha repetit a les convocatòries posteriors del 2015 i del 2017. En aquesta última anava de número 6 a la llista per Barcelona. Durant aquests anys ha ocupat la presidència de comissió de polítiques de joventut i ha estat la portaveu del PSC a les comissions d’Economia, Finances i Pressupost i d’Empresa i Ocupació.

Mònica Palacín, que anava de número 18 de la llista d’ERC per Barcelona, s’estrena com a diputada a la cambra catalana. És l’actual presidenta comarcal del partit republicà i regidora, a l’oposició, de l’Ajuntament de Pineda de Mar.

També repeteix el diputat de Ciutadans David Mejía. Era el número 9 de la llista per Barcelona del partit taronja, on la candidatura guanyadora de les eleccions, encapçalada per Inés Arrimadas, ha obtingut 24 escons. Per a Mejía, també serà la seva tercera legislatura com a diputat del Parlament de Catalunya. Al grup parlamentari de Ciutadans també hi haurà José María Cano Navarro i Sergio Sanz, tots dos de Premià de Mar.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *