Tot a punt per a l’Open Handbol Platja “Trofeu Ciutat de Calella”

Presentació de l'Open Handbol Platja "Trofeu Ciutat de Calella", aquest matí
Presentació de l'Open Handbol Platja "Trofeu Ciutat de Calella", aquest matí

El 12è Open Handbol Platja «Trofeu Ciutat de Calella» que es disputa des de demà divendres a la tarda i fins diumenge a la platja de Garbí inclou per primera vegada competició en Categoria Base.
També es celebra el VII Open Internacional Beach-Handball 2016.

Concretament, 22 equips que trepitjaran la sorra del litoral calellenc. Aquesta és una de les principals novetats que presenta un torneig prou consolidat a la ciutat, tal i com explica el president del Club Handbol Platja Calella, Albert Itchart.

El torneig va tancar inscripcions fa una setmana amb totes les places de competició plenes per a la categoria Sènior: 32 masculines i 20 de femenines. Segons Albert Itchart, en total seran uns 720 jugadors entre els equips Base i Sènior. Equips de diferents nacionalitats com anglesos, alemanys, suïssos, la selecció de Malta que vénen a través de la seva Federació, i els millors equips de l’Estat espanyol. Una altra de les novetats és que les finals es veuran per marca.com i per Teledeporte de TVE arribant a una audiència de 500.000 espectadors.

Per la seva banda, el representant de la Federació Espanyola de Balomano, Oscar Miras, ha destacat el paper que hi juga el club calellenc en l’organització d’aquesta prova inclosa al Tour Arena 1000. Segons ell, la prova calellenca és la que té més equips estrangers i més participants en categoria Sènior.

En global, el 12è Open Handbol Platja «Trofeu Ciutat de Calella» portarà a la ciutat durant tot aquest cap de setmana més de 800 persones entre participants i acompanyants.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *