Setena edició de la Marxa Solidària Contra el Càncer

Marxa Solidària Contra el Càncer, arxiu
Marxa Solidària Contra el Càncer, arxiu

La setena edició de la Marxa Solidària contra el Càncer arriba aquest diumenge 15 de maig amb diferents novetats: la primera és el canvi en el lloc de la sortida que serà des del Monument a la Sardana. L’altra novetat té a veure amb el color de la samarreta que enguany serà blava.

Les persones interessades a participar ja poden passar durant aquesta setmana, entre les 18 i les 20h, pel local d’Oncolliga, al carrer Sant Joan 8, a fer la inscripció. Maria Pera i Mònica Buneri, d’Oncolliga, expliquen que el preu de la inscripció és de 8 euros i 10 el mateix dia de la marxa. També parlen de la recompensa que tenen els participants un cop adquireixen el dorsal: “Amb el preu de la inscripció com a recompensa tindran una samarreta de color blava, un esmorzar i el sorteig de diferents regals. L’any passat es van repartir 107 premis”.

A les últimes edicions han participat un miler de persones a la Marxa Solidària Contra el Càncer. Els diners que es recapten es destinen íntegrament als serveis que Oncolliga Calella ofereix com ara el de la psicooncòloga.

La Marxa Solidària Contra el Càncer, que passa per diferents espais com ara com les pistes de tennis, les Torretes i el Pont de Fusta, comença a les 9 del matí amb la sortida i arribada al Monument a la Sardana.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *