Resultats esportius

Pavelló Municipal, dissabte
Pavelló Municipal, dissabte

En tennis taula, aquest cap de setmana s’ha disputat a Valladolid el Torneig Estatal on hi han pres part els 48 millors palistes de cada categoria, de benjamí fins a veterà. El Club Tennis Taula Calella havia classificat a 6 jugadors, que buscaven plaça pel Top Estatal que es jugarà el mes de maig a Irun. En categoria juvenil femenina, Sofia Xuan Zhang no va poder mantenir el títol aconseguit les dues temporades anteriors al perdre amb la jugadora del Vic, Clàudia Caymel. Alba Fernández, juvenil de primer any, va arribar a semifinals, signant una gran actuació.

Pel que fa a la resta de competicions, en futbol, el juvenil del CF Calella ha perdut 1 a 5 contra el Santa Susanna.

En handbol, aquest cap de setmana ha arribat la derrota després de 3 victòries consecutives dels homes de Salva Puig. Ha estat a la pista del Sant Llorenç per 23 a 21.

En bàsquet, el Fundació Miquel Valls ha assolit la seva sisena victòria consecutiva contra el líder, el Bàsquet Sant Pol per 74 a 70.

I pel que fa al 23è Cros Ciutat de Calella, organitzat ahir diumenge pel Club Atletisme Calella i l’Ajuntament de Calella, David Campo, del GA Lluisos Mataró) i Ellinor Austrheim, del Haugesund Il Norway, han estat els guanyadors a les curses Open.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *