Raül Claramunt (president CN Calella): “L’actuació al voladís de la piscina és absolutament prioritària”

claramunt00000000

El president del CN Calella ha recalcat la urgència de reformar i millorar l’equipament esportiu, entre d’altres, per una qüestió de seguretat dels propis usuaris. Raül Claramunt ha detallat quines són les intervencions més immediates que cal dur-hi a terme l’endemà que el Ple Municipal de l’Ajuntament de Calella aprovés modificar els termes de la concessió per l’explotació que en té l’entitat local. Això obre la porta a fer-hi inversions públiques.

En una entrevista a l’Info Migdia, el president del CN Calella ha admès que l’estat financer de l’entitat, amb pèrdues acumulades en els últims exercicis, els ha impedit afrontar les reformes estructurals i gairebé integrals en una instal·lació molt deteriorada pel pas dels anys. També desgastada per l’ús intensiu que se n’ha fet.

Raül Claramunt ha assenyalat tres actuacions prioritàries:

Al voladís exterior, són 150 metres lineals. És una reparació molt potent que s’ha de fer a l’edifici. També a la sala de màquines i el sistema elèctric. Ja ho hem reparat però arriba un moment que la vida útil de l’edifici s’acaba i s’ha de reformar (…) Es poden presentar diferents pressupostos però estem parlant d’aproximadament 150.000-200.000 euros.

Per Claramunt, el deteriorament de l’estructura de fusta i alumini del voladís és el que cal resoldre de forma més urgent. Fins i tot, per una qüestió de seguretat.

Hi ha plafons que estan solts, alguns han caigut i fins i tot hi ha zones senyalitzades perquè no s’hi posi ningú a sota. Aquesta actuació al voladís és absolutament prioritària i urgent i tenim el compromís de l’Ajuntament que es farà de forma immediata en les pròximes setmanes o mesos

El president del CN Calella creu que cal entomar aquestes actuacions de reforma importants per prevenir avaries més greus. I agraeix, per tant, la predisposició del consistori a modificar els termes de la concessió administrativa, ara a precari, perquè es puguin fer per mitjà d’inversió pública.

Quant a la pèrdua d’abonats que ha registrat la instal·lació, de l’entorn del 20%, Claramunt ha exposat que això es deu a l’increment de l’oferta d’equipament en poblacions veïnes. Ho atribueix als efectes de la crisi econòmica però també a la saturació de la pròpia instal·lació. És per això que l’actual junta directiva segueix defensant el projecte de la segona piscina.

Aquest és l’objectiu màxim del club: que en els propers anys s’aconsegueixi la construcció d’una segona piscina exterior, pensem que la zona perfecta és la del pàrquing. I seria perfecte per completar un equipament esportiu com el que Calella es mereix

Un projecte que va decaure de la proposta inicial del nou contracte de concessió de l’explotació de la piscina que el CN Calella va traslladar al Govern Municipal.

A continuació podeu escoltar íntegrament l’entrevista al president del CN Calella, Raül Claramunt.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *