Àudios: Info Migdia

InfoMigdia

[Àudio] Info Migdia 12-06-18

Entrevistem l’alcaldable d’ERC a les municipals de Calella, Iolanda Matas, l’endemà que l’assemblea del partit aprovés la seva elecció.

InfoMigdia

[Àudio] Info Migdia 11-06-18

El regidor Marc Buch confirma que s’obrirà un curs de formació per fer ús dels 13 aparells desfibril·ladors semiautomàtics que s’han acabat de col·locar a la ciutat.

InfoMigdia

[Àudio] Info Migdia 08-06-18

Us expliquem que l’exalcalde Juhé ha confirmat converses per incorporar-se a una candidatura transversal d’esquerres que es presentarà a les eleccions municipals de Calella del 2019.

InfoMigdia

[Àudio] Info Migdia 07-16-18

Recollim les declaracions de la portaveu d’ERC, Cristina Gómez, que ha anunciat que no repetirà com a cap de llista a les municipals del 2019.

InfoMigdia

[Àudio] Info Migdia 05-06-18

Expliquem que pren força el nom de El Far per rebatejar l’Escola Salicrú. És el que més agrada a mestres i professors i també a l’Ajuntament, a l’espera de l’alternativa…

InfoMigdia

[Àudio] Info Migdia 04-06-18

Parlem amb el tinent d’Alcaldia de Serveis públics, qui confirma la retirada de les graderies del Camp de Futbol de Mar. I detallem el cartell del NEC 2018 que avui…

InfoMigdia

[Àudio] Info Migdia 01-06-2018

Anuncien que es posposa al 10 de juny la confecció de les catifes de Corpus per previsió de pluja aquest diumenge. Escoltem la primera reacció de l’agrupació local del PSC…

InfoMigdia

[Àudio] Info Migdia 31-05-18

Expliquem que s’han penjat per Calella uns cartells en què es demana que no es retirin les graderies del Camp de Futbol de Mar que tant havia reivindicat el CF…

InfoMigdia

[Àudio] Info Migdia 30-05-18

Recollim les declaracions de l’alcaldessa de Calella que ha anunciat que entre octubre i novembre dirà si es presenta a la reelecció.

InfoMigdia

[Àudio] Info Migdia 29-05-18

Parlem amb el senador d’EH Bildu, Jon Iñarritu, sobre les noves iniciatives que han presentat al Senat per esclarir els fets de la nit de l’1 d’octubre a Calella.