“Preservem el Maresme” celebra la moció sobre mobilitat aprovada al CCM

202735-944-629

És un text que recull pràcticament totes les demandes de l’anomenada Declaració del Maresme que es va aconseguir per acord polític i civil el 2015 i que ha estat ratificada dos cops pel Parlament de Catalunya gràcies a la feina feta des de la coordinadora Preservem el Maresme.

El Consell Comarcal ha aprovat per unanimitat la moció sobre mobilitat que ha impulsat el PDECat. Els membres de la coordinadora Preservem el Maresme han pogut incloure finalment un dels aspectes clau a l’hora d’abordar les millores en la mobilitat de la comarca com ara que s’estableixi la prioritat de la gratuïtat de l’autopista C32. El portaveu de Preservem el Maresme, Antoni Esteban, s’ha mostrat satisfet amb aquest acord

Finalment el text de la moció no demana al Govern català que es comprometi amb una dotació pressupostària per millorar la mobilitat a la comarca, però el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, va anunciar fa uns mesos que la idea era no allargar més enllà del 2021 l’actual concessió i apostar per altres models. Un aspecte que no ha agradat a la Plataforma.

Esteban ha denunciat que la Generalitat es va gastar en altres coses un total de 97’2 milions d’euros provinents de l’Estat que havien de servir per solucionar problemes de mobilitat al Maresme.

Aquí podeu escoltar l’entrevista sencera a Antoni Esteban, emesa a l’Info Migdia

 

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *