Podem Calella considera una «pèrdua» que Xavier Domènech deixi la política

Foto: CCMA
Foto: CCMA

El portaveu de Podem Calella ha qualificat de “pèrdua” la decisió de Xavier Domènech, que ha anunciat que deixa la secretaria general del partit i renuncia a la seva acta de diputat, perquè assegura que el cercle local es va il·lusionar amb la seva entrada a la cúpula del partit.

Galán ha explicat el procés que es seguirà a partir d’ara per escollir al nou secretari general.

Nosaltres valorem que és una pèrdua, perquè precisament el cercle de Calella es va il·lusionar degut a l’època anterior que no la volem recordar. Ens vam engrescar, ens vam il·lusionar i vam voler tirar endavant. De cara a les municipals, Podem Calella existeix. Xavi Domènech va sortir escollit per les bases i sentim la seva pèrdua perquè ha sigut una gran aportació i una persona molt honesta. En principi, aquest cap de setmana es reunirà el consell ciutadà i arribaran a acords i després suposo que donaran les bases per escollir el nou secretari general.

Galán ha afirmat que, des de Calella, volen valorar les candidatures que es presentaran per assumir el càrrec. De moment, no tenen preferències.

Els impulsors del nou partit de confluències d’esquerres es reuneixen divendres

El nou partit polític, format per membres d’ICV-EuiA, de Podem i independents, continuen treballant en el procés constituent dels comuns, amb el qual es presentaran a les eleccions municipals del maig del 2019. En declaracions a Ràdio Calella TV, Ernesto Galán, portaveu de Podem Calella, ha explicat que encara no han decidit el nom ni han tancat la llista que concorrerà als comicis. El portaveu del cercle local ha reiterat la voluntat del partit de que consti el nom de Podem per no perdre la seva identitat.

Estem treballant perquè Podem Calella es presenti a les municipals amb la confluència amb ICV i independents però estem treballant. Per exemple, en el tema del nom, que ara per ara estem els tres a la llista, però treballem perquè això tiri cap endavant i que nosaltres no quedem diluïts amb unes altres sigles polítiques que no tinguin el nostre nom.

Galán ha avançat els temes que destacaran en el seu programa electoral, tot i admetre que encara no tenen el text definitiu.

Nosaltres tenim les idees d’ecologia, d’energies renovables, de que un altre tipus de turisme és possible per Calella, que no sigui un simple turisme de borratxera, que primer són les persones abans que les estàtues o els monuments faraònics i que estarem per tots ells per representar-los fins a on arribem i puguem.

A continuació podeu recuperar íntegrament l’entrevista a Ernesto Galán, portaveu de Podem Calella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *