Pel·lícules i un homenatge a Leonardo Di Caprio

El-Lobo-de-Wall-Street

Les pel·lícules d’avui seran Madrid Above The Moon, Del revés, Jurassic World, Gremlins, i El Lobo de Wall Street.

El diumenge començarà amb la Secció oficial de llargmetratges Low Cost a les 4 de la tarda amb Madrid Above The Moon.
Fent fotos a turistes en una plaça de Madrid, Ernesto coneix a Susan. S’agraden, clar, encara que no immediatament. Però els vents no ens són sempre favorables, “Madrid, Above The Moon” és un llargmetratge low-cost, una pel·lícula petita, independent i personal, que intenta evitar els llocs comuns del cinema convencional.
La mostra es farà a la Sala Mozart, amb la presència del director Miguel Santesmases i de forma gratuïta.

Tot seguit, a les 6 de la tarda, es farà a la Sala Mozart el Cicle èxits de taquilla amb la pel·lícula Del revés.
La jove Riley ha hagut de deixar la seva ciutat per instal·lar-se a San Francisco a causa de la feina del seu pare. Intenta habituar-se a aquesta nova vida, guiada per les seves emocions: la Joia, la Por, l’Ira, el Fàstic i la Tristesa. És des del Quarter Cerebral, el centre de control de la ment de la Riley, que les emocions l’aconsellen en la vida del cada dia.

Dues hores més tard, a les 8 del vespre, continuarà el Cicle èxits de taquilla a la Sala Mozart. En aquest cas el preu de l’entrada és a 4€, i es projectarà Jurassic World.
Vint-i-dos anys després dels fets ocorreguts a Jurassic Park, l’illa Ennuvolar ha estat transformada en un enorme parc temàtic, Jurassic Wold, amb versions «domesticades» d’alguns dels dinosaures més coneguts, quan tot sembla anar sobre rodes i ser el negoci del segle, un nou dinosaure d’espècie desconeguda, creat manipulant genèticament el seu ADN i que resulta ser molt més intel·ligent del que es pensava, s’escapa del seu recinte i comença a causar estralls entre els visitants del parc.

A les 10 de la nit, al Xiringuito 9 i dins el Beach Festival es mostrarà Gremlins de manera gratuïta.
La pel·lícula de Gremlins comença amb “Rand” Peltzer, un modest inventor d’èxit qüestionable, que viu en la fictícia comunitat de Kingston Falls i que viatja a Chinatown de Nova York per vendre els seus invents i comprar un regal de Nadal per al seu fill Billy. Finalment, troba a la petita botiga del Sr. Wing, (un ancià xinès) un animal anomenat Mogwai un “esperit maligne”. L’amo de la botiga no vol vendre l’animal però el seu nét l’hi ven en secret a Rand. Encara que la criatura té un aspecte adorable i innocent, el nét de l’amo adverteix a Rand que ha de respectar tres normes… vols saber quines?

Mitja hora més tard, a 2/4 d’11 serà una nit especial amb l’Homenatge a Leonardo DiCaprio.
A la Sala Mozart i per un preu de 4 € es projectarà El Lobo de Wall Street.
Una pel·lícula basada en fets reals del corredor de borsa novaiorquès Jordan Belfort (Leonardo DiCaprio). A mitjans dels anys 80, Belfort era un jove honrat que perseguia el somni americà, però aviat en l’agència de valors va aprendre que el més important no era fer guanyar als seus clients, sinó ser ambiciós i guanyar una bona comissió. El seu enorme èxit i fortuna li va valer el malnom de “El llop de Wall Street”. Diners, poder, dones, drogues, les temptacions abundaven i el temor a la llei era irrellevant. Jordan i el seu equip de llops consideraven que la discreció era una qualitat antiquada, mai es van conformar amb el que tenien…

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *