Obertes les inscripcions per les escoles de vòlei platja

IMG-7152

Que organitza per l’estiu l’Associació Vòlei Platja Calella (AVPC). En elles, els nens i nenes a partir dels 9 anys i fins als adults podran aprendre i perfeccionar la seva tècnica en aquest esport.

El president de l’associació, Xavi Alonso, ha detallat quines són les escoles que tenen preparades, que es divideixen segons l’edat.

Les inscripcions les vam obrir la setmana passada, que serien per continuar amb les tres escoles de vòlei platja. Una seria per nens, d’iniciació, nens i nenes en edats que seria benjamí, infantil i primer any de cadet com a molt. Després, una escola de tecnificació, en que ja serien nois i noies que ja porten un temps amb el vòlei platja i que canvien de modalitat i en comptes de jugar 4 contra 4 juguen 2 per 2, i aquí sí que seria també en edat cadet i en edat juvenil però amb un perfil que ja portin un temps jugant. I la tercera seria adults. L’any passat vam iniciar amb adults i va tenir molt d’èxit i continuaríem amb la idea d’obrir el ventall.

Les places són limitades, les inscripcions es tancaran un cop s’arribi a la capacitat màxima que permeten les pistes. Alonso ha explicat com s’ha de fer per apuntar-se, que és de forma online.

Per apuntar-se s’ha d’entrar a la pàgina web, www.voleicalella.com, i omplir el formulari i allà demanem les coses típiques: nom, cognoms, DNI, el número del CatSalut, totes les dades bàsiques del participant, tot online. Nosaltres a través d’aquest llistat generem l’assegurança, controlem els grups, l’assistència, com que es genera directament a través del formulari, ja ho podem controlar. De totes maneres, també donem l’oportunitat de que si algú té dubtes, contacta amb nosaltres a través del correu, voleicalella@gmail.com, o bé trucant al telèfon personal si és alguna consulta molt específica del telèfon que posem de contacte.

El president de l’AVPC ha avançat que el dia 16 de juny, coincidint amb la Festa Major petita de Calella, han organitzat una trobada de vòlei platja entre els nens i nenes de cicle superior de les escoles de Calella, Sant Pol de Mar i Canet. A la tarda, faran una jornada de portes obertes dirigida a les persones adultes que vulguin animar-se amb aquest esport.

El dia 16 de juny, organitzarem de nou la trobada de vòlei platja, una trobada gratuïta pels nens i nenes de 5è i 6è de primària de les diferents escoles de Calella, que en col·laboració amb els diferents mestres, directors i coordinadors dels centres, fem una trobada amb els centres de Calella i aquest any hem obert a Canet i Sant Pol, perquè també ens demanaven participar. Fem el dia 16 al matí, organitzem una mena de torneig o trobada perquè d’aquesta manera coneguin el vòlei platja. També a la tarda, aquell mateix dia, fem com una mena de portes obertes, sobretot dedicada a adults que molts dels adults quan han vingut, han provat i és quan s’han enganxat a l’activitat.

Els alumnes que vulguin poden apuntar-se a la trobada de vòlei platja omplint el formulari d’inscripció que han rebut a través de l’escola.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra al president de l’Associació de Vòlei Platja Calella, Xavi Alonso.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *