Noves accions per sensibilitzar i combatre l’incivisme

candini_decla

L’alcaldessa de Calella ha anunciat noves accions per sensibilitzar la població sobre la importància de tenir una actitud cívica en la conservació de l’espai públic.

Especialment, en allò que té a veure amb la neteja dels carrers. Montserrat Candini va explicar divendres durant la presentació de la nova flota del servei de neteja que l’equip de Govern ha iniciat el procés de reformulació de l’Ordenança Cívica per, entre d’altres coses, també actuar davant els propietaris d’animals domèstics que no recullen els excrements: “Ja ho he dit més d’una vegada, jo em sento amb un nivell d’impotència important. Ara mateix, estem tornant a reformular l’Ordenança Cívica, no només per aquest tema, però sí que el mou molt. Ens trobem amb gent que prefereix pagar les multes i tornar a reincidir”. “farem un seguit d’accions properament, ja els ho anunciaré, per intentar tensionar aquesta qüestió”.

L’alcaldessa va insistir divendres que la neteja de l’espai públic és una responsabilitat col·lectiva de tots els calellencs i calellenques, per després afegir que la ciutat destina més de 2 milions del pressupost anual al servei de neteja viària i la recollida de la brossa.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *