L’Oficina d’Habitatge tramita les sol·licituds per ajudes de lloguer social

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

El Ministeri de Foment ha obert una línia d’ajuts destinada a facilitar l’accés i la permanència en règim de lloguer per a persones en risc d’exclusió social. A Calella, els tràmits es poden realitzar a través de l’Oficina Local d’Habitatge de la plaça Vicenç Ferrer, i són gratuïts. Per rebre aquesta prestació, cal tenir la residència legal a Catalunya, ser el titular del contracte d’arrendament, que sigui la residència habitual i constar-hi com a empadronat. El termini per demanar la subvenció, que no excedirà dels 2.400 euros anuals, finalitza el 19 de juny.

Aquests ajuts són incomplatibles amb els que atorga el Consorci d’Habitatge de Barcelona o els que poden donar institucions o administracions públiques o privades amb la mateixa finalitat.

La informació sobre els criteris i requisits de concessió, també la documentació que cal aportar i els formularis, es troben en línia al web de l’Ajuntament de Calella, i en format paper a les dependències de l’Oficina d’Habiatge de la plaça Vicenç Ferrer.

El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el dilluns 19 de juny. La resolució es farà efectiva al cap de sis mesos i, si no s’ha rebut una notificació expressa, es poden entendre per desestimades per silenci administratiu.

Aquest programa és una pròrroga del Pla Estatal de Vivenda que va finalitzar l’any 2016, amb una dotació pressupostària de 321 millons d’euros.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *