L’”obsessió” d’un santpolenc amb la bandera espanyola

Celebració del Diumenge de Rams a l'Ajuntament de Sant Pol de Mar (FOTO: @annavila21)
Celebració del Diumenge de Rams a l'Ajuntament de Sant Pol de Mar (FOTO: @annavila21)

L’alcaldessa de Sant Pol de Mar, Montserrat Garrido, ha explicat avui al programa La ciutat que el veí que va denunciar l’absència de la bandera espanyola al balcó de l’edifici consistorial li ha requerit ara que es tregui la pancarta per a l’alliberament dels presos polítics. L’alcaldessa ha assegurat que “no ho farà”. Un serial que s’arrossega des que Garrido va assumir l’alcaldia, ha dit, quan va rebre el requeriment per restituir la bandera espanyola.

L’alcaldessa de Sant Pol de Mar, Montserrat Garrido, ha dit textualment que “el senyor els està tocant els nassos” encara ara,tot i que es va acatar la resolució judicial per la qual a l’ajuntament hi oneja ara la bandera espanyola.

És un senyor que militava i va anar a les llistes d’ERC de Sant Pol de Mar; ara està obsessionat, fins i tot malalt, amb la bandera. M’ha denunciat diverses vegades perquè deia que la teníem entortolligada. Ahir va entrar el requeriment perquè traguem “los signos partidistas e independentistes”, quan tenim una pancarta demanant l’alliberament dels presos polítics i llaços grocs. Evidentment no ho farem.

L’alcaldessa de Sant Pol de Mar va reunir-se amb Carles Puigdemont quan era a Brusel·les. Diu que el va veure «molt ferm» i preocupat per l’estat d’ànim dels catalans. Garrido ha admès que va emocionar-se en veure’l.

El vaig trobar fort, valent i convençut. Em va traslladar la seva preocupació per com estem aquí, si la gent continua amb ganes o defallia, i li vaig respondre que no. Ell em va dir que era el que pràcticament rebia dels qui l’anaven a visitar que, per sort, són molts.

L’alcaldessa de Sant Pol de Mar ha subratllat la bona entesa i col·laboració amb l’Ajuntament de Calella, amb qui acaba de rubricar el conveni que oficialitza que els santpolencs siguin usuaris de l’Oficina Local d’Habitatge que presta servei des de la plaça Vicens Ferrer.

Entre d’altres assumptes, Garrido ha relatat en quin punt es troba el conflicte de la nau Amargant i ha lamentat, a tot això, que no s’hagi pogut donar continuïtat a la prova pilot de platja per a gossos a les Banyeretes. Va resultat tot un èxit però la Generalitat els va revocar el permís per la interferència que els animals podien causar als corbs marins, una espècie protegida al litoral. L’alcaldessa de Sant Pol ha assegurat que tenen informes tècnics que ho desmenteixen.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *