Les estelades de Calella tornen a ser objectiu d’Els Segadors del Maresme

apartaments Codina 1

Els Segadors del Maresme han tret novament aquesta setmana l’estelada penjada a la Plaça Catalunya de Calella i han intentat amb la que hi ha a la rotonda dels Codina. En aquest darrer cas no ho han aconseguit perquè, segons el seu portaveu, José Casado, l’ajuntament s’ha ocupat de fer-ho molt difícil.

Casado ho ha explicat al programa La Ciutat de Ràdio Calella TV. Va ser ell mateix que va provar de treure la bandera que onejava a la rotonda sense èxit perquè segons afirma Casado, “l’ajuntament de Calella es gasta els diners dels contribuents a fer-los més complicat això de baixar la bandera”. Casado es va quedar “amb mitja bandera a la mà” quan intentava treure-la.

[N’hem tret] una i mitja. La Candini s’està gastant els calers dels contribuents. Déu n’hi do com estava, va costar molt la de la rotonda de l’entrada. Em vaig quedar amb mitja bandera a la mà. La de la Plaça Catalunya va caure sencera.

El líder dels Segadors del Maresme, José Casado, afirma que continuaran endavant mentre calgui per netejar els espais públics de llaços grocs i d’estelades mentre els independentistes els pengin.

Nosaltres no tenim tants diners com l’ANC o els ajuntaments, que són els que s’encarreguen de subvencionar als CDR econòmicament o logísticament. O el mateix Ajuntament que s’encarrega, amb la seva grua municipal, de posar l’estelada i fixar-la bé, perquè estaven ben fixades aquí a Calella.

José Casado no es cobreix la cara per treure llaços o estelades, els seus companys sí perquè se senten increpats constantment. Ell mateix afirma que ha perdut la feina en un club de boxa de Vilassar de Mar per pertànyer als Segadors del Maresme. Es mostra convençut de que la societat catalana està fracturada i que els independentistes són més violents que els unionistes.

Entre els seus afiliats hi ha gent que afirma és propera a Ciutadans, Partit Popular, PSOE (els que es decanten pel constitucionalisme, aclareix), Vox i Plataforma per Catalunya.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a José Casado, portaveu d’Els Segadors del Maresme.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *