L’Ajuntament podria demanar que es reforci la senyalització del nou semàfor

semafor2

El consistori no descarta demanar a Carreteres que col·loqui senyals indicadores del semàfor amb polsador que permet creuar la carretera Nacional 2 per accedir als Apartaments Codina. El tinent d’Alcaldia Josep Torres, regidor del districte, ha explicat que el projecte les contemplava, tant en direcció nord com sud.

El fet que s’hagin produït alguns accidents, encara que de poca consideració, en què s’han vist implicats vehicles que circulaven en direcció Calella, just a la sortida de la rotonda, podria motivar que se’n tornés a fer la petició.

“Quan vam fer el projecte quedava clar que senyalitzàvem la banda de Calella cap a Sant Pol i a la inversa, però en aquell moment Carreteres va considerar que no calia perquè venint de Sant Pol de Mar hi ha una rotonda que fa que s’entri amb velocitat reduïda. Això no vol dir que si detectem qualsevol problema en el trànsit cap a Calella farem la revisió i, si s’ha de fer alguna petició a Carreteres, òbviament ho farem”, ha indicat Torres.

El regidor de districte ha recordat que la instal·lació del semàfor era una reivindicació del veïnat dels Apartaments Codina, i que la seva posada en funcionament ha permès millorar la connexió a peu amb el sector.

A tot això, i havent finalitzat el gruix de les actuacions incloses en el Pla de Millora Urbana a Valldenguli, Torres anuncia una trobada per fer-ne una valoració. “Quan comencem el setembre ens asseurem amb els veïns i mirarem com ha funcionat tot”, ha dit.

El pla s’ha centrat a Puig de Popa, on s’ha tornat a asfaltar els carrers d’una superfície de 4.400 metres quadrats, garantint-ne la plena accessibilitat. Així mateix, s’ha fet la neteja de la riera i els carrers, i reparacions puntuals de la calçada. En el seu conjunt, el projecte ha tingut un cost de gairebé 150.000 euros.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *