L’Agrupament Escolta Montnegre celebra el Clean Up the Med

El Cau de Calella celebrant el Clean Up the Med
El Cau de Calella celebrant el Clean Up the Med

Una setantena de nens i nenes de les diferents Unitats de l’Agrupament Escolta Montnegre de Calella han participat en una nova edició del Clean Up the Med, el Neteja el Mediterrani.

Es tracta d’una iniciativa que té un doble objectiu: D’una banda, netejar físicament els espais naturals de les poblacions de la mediterrània i, de l’altra, fer campanya de conscienciació sobre la importància de respectar el medi ambient i l’entorn. La campanya a nivell mundial es fa el proper cap de setmana, entre el 27 i el 29 de maig, tot i que a Calella s’ha avançat uns dies.

Els nens i nenes de Calella han fet la neteja a la zona del Torrent de les Basses, sota el Far. La secretària de l’Agrupament Escolta Montnegre, Míriam Morell, ha explicat algunes de les greus conseqüències de no respectar el medi ambient. Parla de les bosses de plàstic que no són biodegradables i que tenen un impacte molt negatiu a la flora i la fauna marines.

Míriam Morell parla de les deixalles que s’han trobat un cop han fet l’activitat a Calella.

A banda de la neteja, els nens i nenes del Cau de Calella també van fer activitats lúdiques i musicals de conscienciació sobre el respecte al medi ambient.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *