L’AECC Maresme recapta 3.500 euros amb la primera edició de la marxa contra el càncer

La primera edició de l’AECC Maresme en Marxa contra el Càncer va reunir ahir a Canet de Mar a més de 400 corredors disposats a fer salut per una bona causa solidària. Amb els diners de les seves inscripcions s’han aconseguit 3.500 euros que l’entitat destinarà íntegrament a finançar projectes de recerca oncològica i també a ajudar els malalts i les seves famílies.

Els corredors van poder completar un recorregut de 5 quilòmetres, apte per a tothom. La prova es a desenvolupar en un ambient festiu al Passeig Marítim de Canet de Mar, on a més se’ls va oferir esmorzar i van poder participar en una màster class de zumba.

A nivell esportiu, el vencedor masculí de la prova va ser Nicolás Garcia, amb un temps de 20 minuts i 10 segons. En categoria femenina, la guanyadora va ser Nadina Fradera, que va destinar-hi 23 minuts i 10 segons.