L’AAVV Calella Centre reclamarà la documentació del projecte de millora de la plaça Catalunya

plaça_catalunya_obres_participatius_font

El portaveu de l’entitat veïnal, Manuel Garcia, farà una petició formal a l’Ajuntament de Calella per disposar de la documentació relativa a la remodelació de l’espai, encara en execució segons fonts municipals. Ahir era la presidenta de Companys i Simpatitzants de la Plaça Catalunya qui, en declaracions a Ràdio Calella TV, manifestava el seu desconcert pels resultats de l’actuació feta a partir de la iniciativa que van presentar als Pressupostos Participatius del 2016.

L’Associació de Veïns Calella Centre ha anunciat que en les pròximes hores presentarà una instància al registre general de l’Ajuntament demanant la documentació relativa a la remodelació de la plaça Catalunya.

“Recollint la inquietud i la sensibilitat dels veïns, si és una inversió de 90.000 euros no acabem de veure’ls en el projecte. Però som responsables i respectuosos amb l’Ajuntament i, per això, demanarem la informació del projecte: l’execució, les pliques i l’adjudicació. Perquè potser ara es fa una primera fase i en queda una segona pendent”, ha manifestat Manuel Garcia, president de l’AAVV Calella Centre.

Garcia entén que el consistori ha de destinar la totalitat de la partida, de 90.000 euros, a la millora de la plaça Catalunya; perquè les altres actuacions –ha dit– tenien la seva pròpia assignació pressupostària.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *