[AMPLIACIÓ] La Plataforma Seguim convoca per aquest vespre una concentració per denunciar “el judici a la democràcia”

Jaume Planas, d'Òmnium Montnegre, entrevista a Joan Bonanit, d'esquenes perquè vol preservar el seu anonimat
Jaume Planas, d'Òmnium Montnegre, entrevista a Joan Bonanit, d'esquenes perquè vol preservar el seu anonimat

Avui, 16 de gener, es compleixen 15 mesos de l’entrada a presó de l’ex president de l’ANC, Jordi Sànchez, i del president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart. I com cada mes, la Plataforma Seguim, que aplega part de l’independentisme polític i civil calellenc, ha convocat una concentració a la plaça de l’Ajuntament (20.00h) per denunciar la situació d’injustícia que mantenen viuen tant els líders empresonats com els que estan a l’exili. Ho faran, aquest cop, de forma especial. Es passarà una entrevista feta a “Joan Bonanit”, el jove activista que cada vespre acudeix a Lledoners i amb un megàfon crida, un per un, els noms dels presos i els desitja una bona nit.

Durant l’acte també es farà lectura d’un text de Fèlix Cururull, l’escriptor i polític nascut a Arenys de Mar. També s’oferirà la possibilitat de signar una carta que s’enviarà als presos.

Els partits i entitats convocats demanen a la ciutadania l’assistència a l’acte i que es portin espelmes per mantenir encesa la flama del memorial que hi ha a les portes de l’edifici consistorial. La cita és per aquest dimecres 16 de gener a les 20.00h a la Plaça de l’Ajuntament.

El portaveu d’Òmnium Montnegre, Jaume Planas, n’ha parlat a l’Info Migdia en una entrevista que podeu recuperar a continuació:

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *